menu

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Εισαγωγή
 
Το κείμενο που ακολουθεί περιγράφει τους όρους και κανόνες λειτουργίας και χρήσης αυτού του Ιστότοπου. Για να δραστηριοποιηθείτε σε αυτό τον Ιστότοπο και για όσο διάστημα θα τον χρησιμοποιείτε πρέπει απαραιτήτως να έχετε αποδεχθεί πλήρως, σε κάθε λεπτομέρεια τους κανόνες λειτουργίας. Γι’ αυτό παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο.
 
Aν διαφωνείτε με κάποιον όρο μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.
 
Το  διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να αλλάζει και να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης ή/και να προσθέτει νέους όρους ή και προϋποθέσεις. Γι’ αυτό οι χρήστες θα πρέπει να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές σε τακτά διαστήματα, η δε εξακολουθητική χρήση του Ιστότοπου συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή τους.
Το   βεβαιώνει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ειδοποιεί τους χρήστες, σε κάθε περίπτωση που προκύπτουν ουσιώδεις αλλαγές στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του Ιστότοπου.
 
Το  είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου. Εμπορεύεται υλικά ή ψηφιακά προϊόντα. Από την ημερομηνία ισχύος του παρόντος εμπορεύεται ρούχο και γενικά ένδυμα.
Μέλος του  μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε αποδέχεται αυτούς του όρους. Η αποδοχή των όρων θεωρείται αυτονόητη αν ο επισκέπτης του Ιστότοπου ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής.

 
Χρήση του Ιστότοπου

 
Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε και να κατεβάζετε, για λόγους προσωρινής αποθήκευσης (caching), οποιαδήποτε ιστοσελίδα μέρος του Ιστότοπου.
Μπορείτε, επίσης,  να κατεβάζετε και να αποθηκεύετε για προσωπική χρήση το περιεχόμενο του Ιστότοπου, με βάση τις προβλεπόμενες σχετικές διαδικασίες, εφόσον αυτές υπάρχουν στο .  
 
Δεν μπορείτε (εκτός και αν υπάρχει ειδική έγγραφη άδεια από την εταιρεία ή τον κάτοχο του πνευματικού δικαιώματος) :
 
(α) Να αναδημοσιεύετε σε άλλους Ιστότοπους υλικό από αυτό τον Ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων των αναδημοσιεύσεων του περιεχομένου από τρίτους).
(β) Να πωλείτε, να νοικιάζετε ή με να αποκομίζετε οφέλη με οποιονδήποτε τρόπο εκμεταλλευόμενοι υλικό  από τον Ιστότοπο.
(γ) Να επιδεικνύετε δημοσίως υλικό αποσπασμένο από αυτό τον Ιστότοπο.
(δ) Να αναπαράγετε, να αντιγράφετε ή με οποιονδήποτε τρόπο να χρησιμοποιείτε υλικό από τον Ιστότοπο για εμπορικούς σκοπούς.
(ε) Να αλλοιώνετε, διορθώνετε, ανασκευάζετε ή να μορφοποιείτε οποιοδήποτε υλικό από τον Ιστότοπο.
(στ) Να αναδιανέμετε από αυτό τον Ιστότοπο υλικό πέραν εκείνου που είναι φτιαγμένο για αναδιανομή (όπως για παράδειγμα το newsletter μας).
 
 
 
Περιορισμοί
 
1. Δεν εγγυόμαστε για την πληρότητα ή την απόλυτη ακρίβεια των γραφομένων, την ιστορική ταύτιση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στα κείμενα  και την επιστημονική τεκμηρίωση τους. Επίσης δεν βεβαιώνουμε ότι  Ιστότοπος θα παραμείνει διαθέσιμος επ’ αόριστον ή ότι το υλικό που φιλοξενεί είναι πλήρως ενημερωμένο.
2. Δεν φέρουμε απολύτως καμία ευθύνη για το υλικό που ανεβάζουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες στον Ιστότοπο και δεν ελέγχουμε την κυριότητα των πνευματικών δικαιωμάτων χρήσης.
 
3.   Σε σχέση με την χρήση αυτού του Ιστότοπου:
α. Σχετικά με τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς δωρεάν δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκληθεί.
β. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε αποθετική, έμμεση, ειδική απώλεια ή ζημία.
γ. Απαγορεύεται ρητά η υποστήριξη και προώθηση ναρκωτικών, αλκοόλ και προϊόντων καπνού, όπλων οτιδήποτε τύπου.
δ. Απαγορεύεται ρητά η αναφορά σε αντικείμενα της παρακάτω λίστας:
•         Τουριστικά πακέτα
•         Τζόγος και στοιχήματα
•         Φαρμακευτικά προϊόντα
•         Προϊόντα για αναμετάδοση πάνω από ασύρματες συχνότητες που χρησιμοποιούνται ή κρατούνται από τις αρχές ασφαλείας.
•         Τραπεζικές μετοχές και τίτλοι ή μετοχές, πιστωτικές κάρτες.
•         Κλεμμένα αντικείμενα
•         Μερικές χημικές ενώσεις (όπως ο υδράργυρος).
•         Ανθρώπινα μέλη και όργανα.
•         Τροποποίηση πλακέτας chip σε κονσόλα ή ηλεκτρονικές συσκευές.
•         Ιατρική ή κοσμητική προετοιμασία (με εξαίρεση τα αρώματα).
•         Μεταχειρισμένα λινά.
•         Πράξεις ακινήτων.
•         Άδειες πάρκινγκ.
•         Φακοί επαφής (από ιδιώτες).
•         Διευθύνσεις email.
•         Λογαριασμοί από ιστοσελίδες.
•         Τηλεφωνικά νούμερα.
•         Ανεπίτρεπτη εγγραφή από ράδιο ή Τηλεοπτικά προγράμματα.
•         Προσβλητικό υλικό.
•         Προϊόντα που ξεκλειδώνουν τηλεφωνικές συσκευές.

4.   Απαγορεύεται ρητά η συκοφάντηση ή δυσφήμηση του πολιτεύματος του κράτους, του Προέδρου της Δημοκρατίας, της επίσημης θρησκείας και των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας.
 5. Δεν επιτρέπεται να κάνετε χρήση του Ιστότοπου για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό, προς παραβίαση του εγχώριου και διεθνούς δικαίου που προστατεύουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, καθώς και των δεδομένων ασφάλειας και ιδιωτικότητας.
 6.   Απαγορεύεται να δυσφημείτε, να απειλείτε, να προσβάλλετε, να παρενοχλείτε και να εξαπατάτε άλλους χρήστες του Ιστότοπου ή να συλλέγετε ή να προσπαθείτε να συλλέξετε προσωπικές πληροφορίες για τους χρήστες χωρίς την συγκατάθεσή τους.
 7.    Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, αν είστε κάτω από την ηλικία των δεκατριών (16).

 
Άλλο περιεχόμενο – Συνδέσεις (hyperlink) προς άλλους Ιστότοπους.
 
Το  ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις  προς Διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή περιεχόμενο ή πηγές, των οποίων δεν ελέγχει την πληρότητα και ακρίβεια των υπηρεσιών, την πολιτική τους σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την διαθεσιμότητα και συνεπώς ουδεμία ευθύνη φέρει γι’ αυτά.
 
Επιπρόσθετα, αποδέχεστε ότι το  δεν επιβεβαιώνει το αληθές του λόγου οποιασδήποτε διαφήμισης, οποιουδήποτε προϊόντος και άλλου υλικού που περιλαμβάνεται ή διατίθεται σε Διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή πηγές και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία την οποία ενδεχομένως έχετε υποστεί ως αποτέλεσμα της διαθεσιμότητας των ανωτέρων εξωτερικών διαδικτυακών τόπων και πηγών ή ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που επιδείξατε στην ακρίβεια, πληρότητα ή ύπαρξη οποιασδήποτε διαφήμισης, προϊόντος ή άλλου υλικού που περιέχετε και διατίθεται στους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους ή πηγές τρίτων.
 
Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη και χρήση των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων, υποχρεούστε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους Διαδικτυακούς τόπους και σελίδες, που φέρουν ακέραια την σχετική ευθύνη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.
 
Ο παρόν ιστότοπος  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπει.
 
Αρχείο εμπορευμάτων
 Όλα τα δεδομένα των προϊόντων που διακινεί ο παρόν ιστότοπος  συντηρούνται από τον ιστότοπο και είναι σύμφωνα με αυτά που λαμβάνουμε από τους κατασκευαστές ή τους προμηθευτές μας.
 
Newsletter
 Με την εγγραφή σας στο  αποδέχεστε να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις,newsletter, μέσω e-mail, που θα αποστέλλονται προς ενημέρωσή σας. Τα newletters αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του  και προστατεύονται από το ελληνικό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις.
 
Περιεχόμενο χρήστη
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και φέρετε την ευθύνη για οτιδήποτε δημοσιεύετε ή για οποιαδήποτε γνώμη εκφράζετε μέσω σχολίων ή μηνυμάτων που ανταλλάσσετε με άλλα μέλη.

Ανεβάζοντας και δημοσιεύοντας καθετί που αποτελεί το περιεχόμενο χρήστη, επιβεβαιώνετε κι εγγυάστε ότι:
1.    Το περιεχόμενο σας δεν θα είναι συκοφαντικό, δυσφημιστικό για άλλα άτομα.
2.    Η χρήση του περιεχομένου σας δεν θα παραβιάζει ούτε θα καταχράται τρίτους, συμπεριλαμβανομένης κάθε πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματος κατατεθέν, ευρεσιτεχνίας, εμπορικού μυστικού, ηθικού δικαιώματος, δικαιωμάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δικαιωμάτων δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας.
3.    Το περιεχόμενο σας δεν περιλαμβάνει ιούς, adware,spyware, worms ή άλλο κακόβουλο υλικό και κώδικες.
Οι παραβάτες αυτών των δικαιωμάτων τρίτων είναι υπόλογοι για ποινικές και αστικές ευθύνες.
Το  διατηρεί όλα τα δικαιώματα για τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον αυτών που παραβιάζουν τους ανωτέρω όρους.
 
  
Νόμοι και δίκαιο
 
Η συμφωνία αυτή συνάδει με το ελληνικό και διεθνές δίκαιο. Σε περίπτωση ένδικης διαφοράς που τυχόν προκύψει ανάμεσα στην εταιρεία μας ή συνεργάτες αυτής και κάποιον χρήστη, τότε αρμοδιότητα δίδεται διά του παρόντος στα πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια των Αθηνών.
 

Γενικοί νομικοί όροι
1.     Σε ορισμένες περιπτώσεις, κατά τη χρήση από εσάς των Υπηρεσιών, ενδέχετε (ως αποτέλεσμα της χρήσης των Υπηρεσιών από εσάς, ή μέσω αυτής) να χρησιμοποιήσετε μία Υπηρεσία ή να προβείτε στην τηλεφόρτωση (downloading) ενός τμήματος λογισμικού, ή να αγοράσετε αγαθά, τα οποία παρέχονται από άλλο πρόσωπο ή εταιρεία. Η χρήση από εσάς των ανωτέρω άλλων υπηρεσιών, λογισμικού ή αγαθών μπορεί να υπόκειται σε ξεχωριστούς όρους ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία ή το πρόσωπο στο οποίο αφορούν. Στην περίπτωση αυτή, οι Όροι δεν επηρεάζουν τη νομική σας σχέση με τις ως άνω άλλες εταιρείες ή άτομα.
2.     Οι Όροι αποτελούν την ενιαία νομική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και το  και διέπουν τη χρήση των  υπηρεσιών από εσάς (με την εξαίρεση, ωστόσο, οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών, τις οποίες μπορεί να παρέχει σε εσάς το  βάσει ξεχωριστής γραπτής συμφωνίας), και αντικαθιστούν πλήρως οποιεσδήποτε προηγούμενες συμφωνίες ανάμεσα σε εσάς και το  σχετικά με τις υπηρεσίες.
3.     Συμφωνείτε ότι το  μπορεί να σας παρέχει ειδοποιήσεις, περιλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τροποποιήσεις των Όρων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβατικού ταχυδρομείου, ή ανακοινώσεων στις υπηρεσίες.
4.     Συμφωνείτε ότι εάν το  δεν ασκήσει οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμά ή ένδικο μέσο, το οποίο περιλαμβάνεται στους Όρους (ή το οποίο απολαμβάνει το βάσει οποιουδήποτε εφαρμοστέου δικαίου), αυτό δεν θα θεωρείται ως επίσημη παραίτηση του  από τα δικαιώματά του και ότι τα ανωτέρω δικαιώματα ή ένδικα μέσα θα παραμένουν στη διάθεση του 
5.     Εάν οποιοδήποτε δικαστήριο, αρμόδιο να αποφανθεί επ’ αυτού του θέματος, κρίνει ότι οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω Όρων είναι άκυρη, στην περίπτωση αυτή, η ως άνω διάταξη θα αφαιρείται από τους Όρους, χωρίς να επηρεάζονται οι λοιποί Όροι. Οι υπόλοιπες διατάξεις των Όρων θα εξακολουθήσουν να είναι έγκυροι και ισχυροί.
 

Περί πνευματικών δικαιωμάτων
 
Όλα τα γραφικά, τα logos και τα button icons που περιλαμβάνονται σε αυτό τον Ιστότοπο αποτελούν ιδιοκτησία του  και προστατεύονται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.
 Ο κάθε χρήστης είναι ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου που αναρτά στον Ιστότοπο.
 Παραμένουμε διαρκώς στην διάθεσή σας για κάθε περίπτωση που θέλετε να καταγγείλετε την ενδεχόμενη κλοπή των κατοχυρωμένων πνευματικών δικαιωμάτων σας με σκοπό να προστατεύσουμε την παραγωγή που αποτελεί ιδιοκτησία σας.